Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Match program No2 από τον Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης!

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης προχώρησε στην έκδοση match program, όντας ίσως η μοναδική ομάδα πανελλαδικά σε επίπεδο ερασιτεχνικών σωματείων που προχωράει στην υλοποίηση αυτής της πρωτοποριακής ιδέας.

Το 28σέλιδο περιοδικό διανεμήθηκε στο πρώτο επίσημο (εντός έδρας) παιχνίδι που έδωσε ο «Όμιλος» στις 9 Νοεμβρίου του 2015 με αντίπαλο τον Παλαιολόγο Μυστρά, ενώ είχε ήδη κυκλοφορήσει στις καφετέριες και τα ποδοσφαιρικά στέκια της Σπάρτης.  Όσοι, όμως, ενδιαφέρονται μπορούν να το βρουν και σε ηλεκτρονική μορφή στον διαδικτυακό τόπο της ομάδας [pao-kokk.blogspot.gr].

Ο αναγνώστης ξεφυλλίζοντάς το, πέραν των αποτελεσμάτων και των στατιστικών στοιχείων της περασμένης αγωνιστικής περιόδου (2014-2015), μπορεί να διαβάσει  κείμενα και να δει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από όλες τις εξωαγωνιστικές δραστηριότητες του Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης,  καταλαβαίνοντας πλήρως πως αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο στην ομάδα της Κοκκινόραχης!

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως κυκλοφόρησε και περιορισμένος αριθμός match programs, τα οποία συνοδεύονται από DVD με βίντεο από τους 5ους Ιππικούς Αγώνες Αγίας Τριάδος και τον Φιλικό Αγώνα Αγάπης, ενώ όλα τα περιοδικά στο μέσο τους περιλαμβάνουν αφίσα της ομάδας μας!

Τη σύνταξη, σχεδίαση και επιμέλεια του περιοδικού ανέλαβαν ξανά οι Χριστόφορος Βεργόπουλος και Νίκος Ι. Καρμοίρης. Το Δ.Σ. του «Ομίλου» ευχαριστεί όλους όσοι στήριξαν οικονομικά την έκδοση του φετινού match program.