Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Ήττα για τον Π.Α.Ο.Κ. στη 2η αγωνιστική

ΥΑΚΙΝΘΟΣ ΒΑΦΕΙΟΥ - Π.Α.Ο.ΚΟΚΚΙΝΟΡΑΧΗΣ  3-2

Σε ένα καλό ποιοτικά παιχνίδι η ομάδα της Κοκκινόραχης δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα φεύγοντας από το Α. Ε. Κ. Ε.Π.Σ. ΛΑΚΩΝΙΑΣ με το εις βάρος της 3-2.

Αν και ξεκίνησε νωθρά κατάφερε να προηγηθεί με απευθείας χτύπημα κόρνερ του Θεοδωρόπουλου στο 19’. Στη συνέχεια ο Υάκινθος ήταν ανώτερος και δίκαια ισοφάρισε σε 1-1, σκορ με το οποίο τελείωσε το 1ο ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο Π.Α.Ο.Κ., αν και βρήκε τα πατήματά του, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1. Η αντίδραση του προπονητή ήταν άμεση και με τις αλλαγές του κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι σε 2-2 ύστερα από πέναλτι που κέρδισε ο Βάθης και μετέτρεψε σε γκολ ο Μίχης στο 75’.

Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Βαφειού κατάφερε να πάρει τη νίκη με πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής στο 78ο λεπτό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας από 70ο λεπτό απέκτησε τρελό ρυθμό, με αρκετές μάχες κυρίως στο χώρο του κέντρου, καθώς και αρκετές φάσεις εκατέρωθεν. Ο Υάκινθος ήταν ανώτερος καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως η ομάδα της Κοκκινόραχης προσπάθησε αρκετά για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Καλύτερος παίκτης για τον Π.Α.Ο.Κ. ήταν ο τερματοφύλακας Σώτηρας, ο οποίος με μία εκπληκτική εμφάνιση κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι.

Ο ΠΑΟ Κοκκινόραχης αγωνίστηκε ως εξής:
ΠΑΟΚ (Τ. Λυραντζής): Μ. Σώτηρας, Α. Μίχης, Β. Ζορμπάς, Ν. Γορανίτης, Γ. Κακατσάκης, Α. Μoldovanu, Μ. Βουλουμάνος, Ρ. Μπούγας, Δ. Θεοδωρόπουλος, Φ. Τερζής (63’ Ν. Καρμοίρης), Α. Αραβοσιτάς (60’ Π. Βάθης)

Αναπληρωματικοί: Π. Βάθης, Ν. Καρμοίρης, Τ. Λυραντζής

Κάρτες:
Β. Ζορμπάς (44')
Ν. Γορανίτης (56')
Α. Αραβοσιτάς (57')
Ρ. Μπούγας (78')