Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Νέα ημερομηνία για το πανηγύρι της Αγίας Τριάδος Κοκκινόραχης.


Το Δ.Σ. του Ποδοσφαιρικού Αθλητικού Συλλόγου σας ενημερώνει ότι το αναβληθέν πανηγύρι της 16ης Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στις 9 Αυγούστου. Η επιλογή της συγκεκριμένης ημερομηνίας έγινε με γνώμονα τη μη πραγματοποίηση άλλων αντίστοιχων εκδηλώσεων από όμορα χωριά, καθώς δε θα θέλαμε να επηρεάσουμε αρνητικά προγραμματισμένη αντίστοιχη εκδήλωση εκείνης της μέρας.
Επίσης θα θέλαμε να πληροφορήσουμε τους κατόχους λαχνών ότι η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 9 Αυγούστου, ενώ όσοι χορηγοί επιθυμούν να αποσύρουν την οικονομική τους ενίσχυση μπορούν να το πράξουν επικοινωνώντας μαζί μας.
Η ορχήστρα που θα πλαισιώνει το πανηγύρι θα είναι ίδια με την προηγούμενη. Σας περιμένουμε λοιπόν να απολαύσετε τους Γιάννη Νταβέλη, Ξένια Βέρρα και Δημήτρη Καρακώστα. 
Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ορχήστρα για την επαγγελματική στάση που επέδειξε αλλά και εσάς για τη στήριξή σας σε αυτή την άτυχη στιγμή.
Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος σας περιμένουμε στις 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΡΑΧΗΣ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!