Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Γλυκόπικρη νίκη


Το Σάββατο 26/11/2019 ο Όμιλος φιλοξένησε στο γήπεδο Αμυκλών τον Εθνικό Βατίκων για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας Λακωνίας.
Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμη του θανάτου του Ηλία Γρηγόρη ο οποίος απεβίωσε ύστερα από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο. Ο Ηλίας Γρηγόρης ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του σωματείου μας. Κατά το παρελθόν είχε διατελέσει προπονητής, παράγοντας και θερμός οπαδός του σωματείου μας. Ο υιός του ο Γιώργος είναι ενεργό μέλος στην σημερινή διοίκηση. Ευχαριστούμε πολύ την Επς Λακωνίας και τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Καρρά για την θετική ανταπόκριση στο αίτημα μας καθώς ήταν ο ελάχιστος φόρος τιμής που μπορούσαμε να του αποδώσουμε.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, η ομάδα μετά το ρεπό της εμφανίστηκε σοβαρή και προσηλωμένη στον στόχο της καθώς επιβλήθηκε με σκορ 7-0.  Από δύο τέρματα σημείωσαν οι Ελ. Νικόλαρος, Ι. Χίος 2 και ο νεοαποκτηθείς Αλ. Γκλουχ ενώ ο Αν. Παπαστάθης σημείωσε ένα τέρμα.
Ο επόμενος αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 3/11/2019 και ώρα 3.00 μ.μ.  με την ομάδα μας να φιλοξενεί το Κάστρο Μονεμβασίας στο γήπεδο του Ξηροκαμπίου.