Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Κέρδισαν τα… (πιο) νιάτα!

Ποδαρικό με το αριστερό έκανε ο Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κοκκινόραχης στο πρωτάθλημα Β’ ΕΠΣ Λακωνίας για την ποδοσφαιρική σεζόν 2014-2015.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον «Όμιλο» ξεκίνησαν στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Αναγέννηση Σπάρτης. (Την πρώτη αγωνιστική η ομάδα μας είχε ρεπό).

Στον αγώνα που διεξάχθηκε το πρωί της 26ης Οκτωβρίου στο Ενωσιακό Αθλητκό Κέντρο Αγ. Ιωάννη ο «Όμιλος» φιλοξένησε την ομάδα της Αναγέννησης η οποία τον υποχρέωση στην πρώτη του φετινή ήττα με σκορ 2-3.

Σε ένα όμορφο ποιοτικά παιχνίδι και από τις δύο πλευρές ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε δύο φορές με σκόρερ τον Αντώνη Νικολακάκη στο 19’ και στο 55’ αλλά δεν κατάφερε να πάρει ούτε το βαθμό της ισοπαλίας καθώς ισοφαρίστηκε διπλούν σε μικρό χρονικό διάστημα μετά την επίτευξη των τερμάτων του και δέχτηκε το τρίτο τέρμα στο 76’, γκολ το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 2-3. Η ομάδα μας έχασε τρεις κλασικές ευκαιρίες για να προηγηθεί με 2 τέρματα όταν το σκορ ήταν στο 2-1 γεγονός που έδωσε τη δυνατότητα στους πεισματάρηδες πιτσιρικάδες της Αναγέννησης να διεκδικήσουν και να κερδίσουν το μάτς.

Ο Π.Α.Ο. Κοκκονόραχης έχει έντονα παράπονα από τη διαιτητή Κωτσονούρη καθώς μετά το 60’ η διαιτητής έδειχνε να μη βρίσκεται στο γήπεδο με αποκορύφωμα τις στιγμές ασυνεννοησίας με τους επόπτες.


Τέλος, αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στην αντίπαλη ομάδα, την Αναγέννηση Σπάρτης, η οποία παρατάχθηκε με παίκτες μέσου όρου 16,5 περίπου ετών, ανδρώνοντας με αυτό τον τρόπο έφηβους αθλητές. Τους ευχόμαστε καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και καλή πορεία γενικότερα τόσο στην ομάδα, όσο και στους αθλητές της.