Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Τί να την κάνεις τη νίκη;;;;

Τον Καρυάτη Καρυών υποδέχθηκε ο «Όμιλος» για την 4η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του Β’ ΕΠΣΛ. Το παιχνίδι διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής 9 Νοεμβρίου στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο στον Άγιο Ιωάννη.

Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, με εξαίρεση το τελευταίο πεντάλεπτο όταν και η Κοκκινόραχη ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ όταν, ύστερα από κόρνερ, η μπάλα κατέληξε στον Αντώνη Νικολακάκη που με ένα άπιαστο σουτ την έστειλε στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Στην επανάληψη ο αγώνας συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο με τον Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης να μην αποδίδει τόσο καλό ποδόσφαιρο όσο στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, δίνοντας ελπίδες ισοφάρισης στον αξιόμαχο Καρυάτη. Βέβαια, το σκορ θα μπορούσε να είχε διευρυνθεί εάν ένα από τα τέσσερα τετ-α-τετ της ομάδας μας μετουσιωνόταν σε γκολ!

Στο 91’ η διαιτητής Κωτσονούρη αποφάσισε τον μη καταλογισμό πέναλντι σε μαρκάρισμα παίκτη μας αν και ο επόπτης ύψωσε τη σημαία!!! Η διαιτητής Κωτσονούρη έδειξε «παίζεται» και το παιχνίδι μεταφέρθηκε στην αντίπαλη περιοχή, αν και ο παίκτης μας παρέμενε πεσμένος και ακίνητος στο «χορτάρι» ύστερα από το μαρκάρισμα του 91’.

Ο πάγκος του «Ομίλου» φώναζε έντονα στη διαιτητή υποδεικνύοντας τον πεσμένο παίκτη.  Όμως η διαιτητής Κωτσονούρη αντί να κατευθυνθεί γρήγορα προς τον τραυματία παίκτη κινήθηκε προς τον πάγκο κι απέβαλε τον προπονητή του Π.Α.Ο.Κ.  Γιάννη Βραζάνη για διαμαρτυρία και για τον ίδιο λόγο έβγαλε κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή Νίκο Καρμοίρη. Ο παίκτης συνέχισε να υποδεικνύει έντονα τον πεσμένο συμπαίκτη του φωνάζοντας στη διαιτητή να κατευθυνθεί γρήγορα προς εκείνον επαναλαμβάνοντας τη φράση «είναι ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ». Εκείνη όχι μόνο του έδειξε την κόκκινη κάρτα, καθυστερώντας υπερβολικά να κατευθυνθεί προς τον τραυματία παίκτη, αλλά έγραψε και ΨΕΜΑΤΑ στο φύλλο αγώνος πως απέβαλε τον ποδοσφαιριστή για εξύβριση!

Μέχρι και οι αντίπαλοι παίκτες και τεχνικό επιτελείο εξεπλάγησαν από την συμπεριφορά της διαιτητή Κωτσονούρη, η οποία δεν φαίνεται να γνωρίζει ούτε τα βασικά, καθώς σε ελεύθερο λάκτισμα καταλόγισε offside, με τον επόπτη Πούλο να τρέχει γρήγορα προς το μέρος της και να φωνάζει έντονα: «Μαρία όχι. Όχι. Μη! Καλά ρε Μαρία, τι έδωσες τώρα;» και τη διαιτητή να απαντάει: «Σταμάτα. Τελείωσε.»!!!!!!

Πέρα από τη διαιτητική παραφωνία το παιχνίδι επιφύλαξε ένα δυσάρεστο γεγονός στο 83’ καθώς ο ποδοσφαιριστής του Π.Α.Ο.Κ. Παναγιώτης Ψυχογιός τραυματίστηκε σε διεκδίκηση της μπάλας και διακομίστηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο της Σπάρτης. 

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως ο Καρυάτης ήταν μία από τις ελάχιστες ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει με καθαρότητα και αθλητικό πνεύμα στο παιχνίδι του.