Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Όλα είναι συμπτώσεις;;;;

Φέτος κατόπιν κάποιων πολύ άσχημων διαιτησιών, αν και αρχικά σκεφτήκαμε να μην ασχοληθούμε, στη συνέχεια αποφασίσαμε να βιντεοσκοπούμε τους αγώνες μας. Κι ο λόγος ήταν για να αποδείξουμε εμπράκτως στους μη παρόντες πως δεν είμαστε γραφικοί λόγω των συχνών μας διαμαρτυριών.

Απ΄ότι φαίνεται αρκετές ομάδες άρχισαν σιγά σιγά να βιντεοσκοπούν τους αγώνες τους και να τους αναρτούν ολόκληρους ή επίμαχες φάσεις στο διαδίκτυο.

Στις 29 Νοεμβρίου βλέποντας ένα απίστευτο πέναλτι που δόθηκε σε λακωνικό γήπεδο ο ποδοσφαιριστής μας Νίκος Καρμοίρης σχολίασε στο facebook:

Διαιτητής σε εκείνο τον αγώνα ήταν ο Δ. Μπούτσαλης:

Δύο εβδομάδες μετά - κι αφού είχε λήξει νωρίτερη ποινή του - ο ποδοσφαιριστής μας επανήλθε στους αγωνιστικούς χώρους στο παιχνίδι Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης - Α.Ε. Λογκανίκος στις 14 Δεκεμβρίου. Διαιτητής ήταν σε εκείνο τoν αγώνα ο Δ. Μπούτσαλης, ο οποίος δεν είχε σφυρίξει ξανά στον δικό μας όμιλο αλλά στον 2ο όμιλο καθώς, όπως είπε ο ίδιος, ήρθε από τα Νιάτα Λακωνίας!


Στον αγώνα Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης - Α.Ε. Λογκανίκος σε μια φάση που διαμαρτυρήθηκε όλος ο πάγκος ο επόπτης A. Oρφανός κατευθύνθηκε συγκεκριμένα προς τον ποδοσφαιριστή Καρμοίρη προκαλώντας τον κινούμενος απειλητικά προς τα επάνω του. Η στιχομυθία τους απέφερε την κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Π.Α.Ο.Κ. κάρτα που όπως όλοι είδαν ο διαιτητής Μπούτσαλης έδειξε με μεγάλη του χαρά:

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Y.Γ.: Αφού λοιπόν κάποιοι θέλουν να παίξουν το παιχνίδι του facebook και του διαδικτύου θα το παίξουμε κι εμείς πολύ καλύτερα...

Y.Γ.2: Ο Νίκος είχε επίσης αναρτήσει την 1η Δεκεμβρίου στο facebook και σχόλιο για το πρόσφατο θέμα του Α.Ο. Λογγάστρας, ομάδα από την οποία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο: 

Αναρωτιόμαστε, λοιπόν, τόσο πολύ σας ενοχλεί η ελευθερία του λόγου;