Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Ευχάριστο απόγευμα...

«Είστε, μετά το Δαφνί, η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε. Η μπάλα δε σηκώθηκε λεπτό από το γήπεδο» Αυτό το σχόλιο αποκομίσαμε από το παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής και μπορούμε να πούμε ότι μας γέμισε χαρά. Το έχουμε πει αρκετές φορές και ίσως γινόμαστε κουραστικοί, η ομάδα πραγματικά προσφέρει ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο στο τοπικό. Δε το λέμε εμείς αλλά οι αντίπαλοι.

Ας πάρουμε όμως, τα πράγματα με την σειρά. Στις 8 Φεβρουαρίου -3:00 μ.μ.- ο Π.Α.Ο.Κ. φιλοξενήθηκε από τον Καρυάτη στο γήπεδο της Σελασσίας. Με εκπλήξεις στον σχηματισμό και με κακές καιρικές συνθήκες, η ομάδα μας διεκδικούσε την τρίτη της νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο ο «Όμιλος» προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό με τον Παναγιώτη Ψυχογίο να χρίζεται σκόρερ. Το μισό γκολ βέβαια ανήκει στον Βασίλη Καρτερούλη που κατάφερε να μένει όρθιος από το παρατεταμένο σκληρό μαρκάρισμα του αντίπαλου αμυντικού και να βγάλει στον κενό χώρο τον Ψυχογίο. Η αντίπαλη ομάδα αντέδρασε άμεσα καθώς 5 λεπτά αργότερα έκανε το 1-1 με ένα υπέροχο σουτ εκτός περιοχής. Η συνέχεια όμως άνηκε εξ ολοκλήρου στην ομάδα μας. Με δύο επίσης όμοργα γκολ το ημίχρονο τελείωσε με τον υπερ μας 3-1. Τα γκολ κατοχυρώθηκαν στον Γιώργο Καφαντάρη και στον Adrian Moldovanu, στο  16ο  και 36ο αντίστοιχα.

Στην επανάληψη, οι αντίπαλοι εμφανίστηκαν σαφώς βελτιωμένοι με τον «Όμιλο» όμως να κρατάει το παιχνίδι στα χέρια του. Η κατάσταση απλοποιήθηκε όταν στο 75ο λεπτό ο Γιώργος Σπυράκης έκανε το 1-4 από την άσπρη βούλα. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Βασίλης Καρτερούλης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.


Αξίζει να σημειωθεί ότι για ακόμα μία φορά ο διαιτητής Μαρινόπουλος έδωσε ρεσιτάλ διαιτητικού προτύπου παρασύροντας τους βοηθούς του σε μία εξίσου καλή εμφάνιση. Τέλος η ομάδα μας αφιέρωσε την νίκη στον Γιάννη Μιχαλάκο που τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι με τον Ταΰγετο Παλαιοπαναγιάς.