Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Δίπλωμα ήθους στον Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης

Για εκείνο που είναι περήφανη η οικογένεια του Ποδοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Κοκκινόραχης είναι το ήθος της. Από την ίδρυση του «Ομίλου» μέχρι σήμερα όσοι απαρτίζουν αθλητικά και διοικητικά την ομάδα δίνουν τα διαπιστευτήριά τους πρώτα σχετικά με τις αξίες και τα ιδανικά τους και δευτερευόντως όσον αφορά τις ποδοσφαιρικές τους αρετές. 

Έτσι, δεν είναι τυχαίο λοιπόν που ο Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης έχει τιμηθεί με το «Δίπλωμα Ήθους» της ΕΠΣ Λακωνίας από την Ένωση!

Τον Αύγουστο του μακρινού 1993 η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας απένειμε δίπλωμα ήθους συνοδευόμενο από επίχρυσο μετάλλιο στο σωματείο Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης «σε επιβράβευση της αξιέπαινης προσπάθειας και του αθλητικού πνεύματος που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του, με αποτέλεσμα να μην τιμωρηθεί, για οποιοδήποτε παράπτωμα, κανένας απ’ αυτούς κατά τη διάρκεια των αγώνων του τοπικού Πρωταθλήματος Γ’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της ποδοσφαιρικής περιόδου 1992-1993». Το δίπλωμα φέρει τις υπογραφές των τότε προέδρου και γ. γραμματέα της Ένωσης Ν. Τραγά και Ι. Καλοπίση αντίστοιχα.

Παρά τα λάθη και τις αστοχίες που συχνά επιφέρει ο νεανικός αυθορμητισμός, στον Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης αντικρίζοντας το δίπλωμα ήθους αντιλαμβανόμαστε την βαριά κληρονομιά και παρακαταθήκη του παρελθόντος και ευελπιστούμε κι αγωνιζόμαστε να γίνουμε κι εμείς άξιοι μιμητές του στο παρόν και το μέλλον.