Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Goal στο 95'

Για την 18η αγωνιστική ο Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης αντιμετώπισε στο γήπεδο των Αμυκλών τον Σελλασιακό. Ο «Όμιλος» υποδέχτηκε την τρίτη ομάδα του πρωταθλήματος την Κυριακή (08/03/2015) στις 15:30.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα -για το πρώτο ημίχρονο- η ομάδα του Γιάννη Βραζάνη δε μπήκε καθόλου στον αγωνιστικό χώρο. Η κακή συνοχή μεταξύ των γραμμών και οι επαναλαμβανόμενες λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητή έφεραν εκνευρισμό στην ομάδα του με αποτέλεσμα να μην προσφέρει το όμορφο ποδόσφαιρο που έχει συνηθίσει. Στον αντίποδα ο Σελλασιακός είχε τον έλεγχο του αγώνα καθ΄ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Ωστόσο, από στημένες φάσεις και μόνο προσπάθησε να παραβιάσει την εστία του Γιώργου Γιαννακόπουλου χωρίς αποτέλεσμα.

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου , οι παίχτες του «Ομίλου» ηρέμησαν και με μία εσωτερική αλλαγή κέρδισαν κατά κράτος την κατοχή στο δεύτερο ημίχρονο. Έχασαν 2-3 κλασικές ευκαιρίες να προηγηθούν στο σκορ με σημαντικότερη το τετ α τετ του Γιώργου Καφαντάρη. Αντ’ αυτού βρέθηκε πίσω στο 71ο λεπτό όταν ο αντίπαλος επιθετικός αξιοποίησε το ολέθριο λάθος της άμυνας. Στα εναπομείναντα λεπτά η ομάδα μας άσκησε περισσότερη πίεση, η οποία απέδωσε καρπούς στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Γιώργος Σπυράκης με ωραία κάθετη πάσα τρύπησε την αντίπαλη άμυνα βγάζοντας τετ α τετ τον Γιώργο Καφαντάρη που με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1. Το goal σήκωσε θύελλα αντιδράσεων καθώς προήλθε από θέση offside.


Η λήξη του παιχνιδιού βρήκε τις ομάδες να διαμαρτύρονται εκατέρωθεν για τα σφυρίγματα του διαιτητή.