Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Αίτηση στο Δήμο Σπάρτης για το γηπεδικό

Αίτηση στο Δήμο Σπάρτης και τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου, η οποία κοινοποιήθηκε και στην Ε.Π.Σ. Λακωνίας,  κατέθεσε σήμερα ο "Όμιλος" αναφορικά με την παραχώρηση γηπέδου για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά, η οποία βρίσκεται προ των πυλών.

Πιο συγκεκριμένα η κατατεθείσα αίτηση αναφέρει:

" Σας ενημερώνουμε ότι ο Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κοκκινόρραχης (Π.Α.Ο.Κ.) θα συμμετάσχει φέτος, κατά την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, στο Κύπελλο και στο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας Λακωνίας που πραγματοποιεί η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας.

Για τη συμμετοχή μας στις ανωτέρω διοργανώσεις ζητούμε την παραχώρηση γηπέδου που θα χρησιμοποιηθεί ως έδρα της ομάδας μας για αγώνες και προπονήσεις κατά τη διάρκεια της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Για το λόγο του ότι ο οικισμός της Κοκκινόρραχης ανήκει στη Δημοτική Ενότητα Σπαρτιατών ζητούμε σαν πρώτη επιλογή την παραχώρηση γηπέδου που θα ανήκει στη Δημοτική Ενότητα Σπαρτιατών προς καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, των παικτών και της διοικήσεώς μας, μέχρι την αποπεράτωση του γηπέδου της Κελεφίνας, το οποίο αποτελεί τη φυσική μας έδρα. Σαν δεύτερη επιλογή ζητούμε γήπεδο που ανήκει στη Δημοτική Ενότητα Μυστρά για τους προαναφερθέντες λόγους.

Ως εκπρόσωπος της ομάδας μας για οποιοδήποτε θέμα κι εξέλιξη αφορά το γήπεδο που θα χρησιμοποιηθεί ως έδρα της ομάδας μας ορίζεται με απόφαση του Δ.Σ ο Γραμματέας κ. Αναστάσιος Χούπης

Ελπίζοντας σε άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας, 

      ο Πρόεδρος                                                                                   ο Γραμματέας

Ηλιάδης Ευάγγελος                                                                          Χούπης Αναστάσιος"