Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Βράχος και Σωτήρας!

Με μία δήλωση μέσω facebook ο παλιός παίκτης του "Ομίλου" Μάριος Σώτηρας δηλώνει: "Επίσημα ανήκω στην ομάδα της καρδιάς Π.Α.Ο. Κοκκινόρραχης..."

Φρενίτιδα έπιασε τον 24χρονο αθλητή, μετά την είδηση για επαναδραστηριοποίηση της ομάδας της Κοκκινόραχης, ο οποίος δημοσιεύει στη γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης όχι μόνο παλιές φωτογραφίες της ομάδας, αλλά και σχόλια όπως: "Iam back......"!

Ο δυναμικός τερματοφύλακας αποφάσισε, όντας έναν περίπου χρόνο εκτός γηπέδων να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους για τον αγαπημένο του Π.Α.Ο.Κ. Μάλιστα έχει ήδη αρχίσει προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα δείχνοντας, όχι μόνο πάθος και διάθεση, αλλά και ισχυρή θέληση για προσφορά.

Ο νεαρός τερματοφύλακας, τον οποίο οι συμπαίκτες του αποκαλούν Mellberg λόγω της ομοιότητάς του με τον Σουηδό βραχώδη αμυντικό, άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων στις τελευταίες του εμφανίσεις με τον "Όμιλο", καθώς με καίριες επεμβάσεις του συνέβαλε σε αξιοπρεπείς εμφανίσεις σε μία άσχημη ομολογουμένως χρονιά. Σε ανάλογες εμφανίσεις ευελπιστούν όλοι όσοι είναι αυτή την περίοδο γύρω και δίπλα στον Π.Α.Ο.Κ. Ίδωμεν...

Μάριε, καλή επιστροφή...