Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Αρχηγός: Η μεγάλη επιστροφή!

Στην ομάδα της Κοκκινόραχης επιστρέφει για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά ο Σπύρος Κονιδάρης, ένας παίκτης που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς ήταν παλαιότερα αρχηγός του "Ομίλου". Ο Σπύρος, ο οποίος είχε αποχωρήσει από την ενεργό δράση στο πρόσφατο παρελθόν για να ασχοληθεί με την διαιτησία, επέστρεψε πέρυσι στους αγωνιστικούς χώρους με τα χρώματα του Πανκλαδιατικού, καθώς φάνηκε πως δεν ήταν ικανή να τον κερδίσει όσο το ίδιο το ποδόσφαιρο.

Τη νέα αγωνιστική σεζόν αποφάσισε να κάνει μία ακόμη επιστροφή. Αυτή τη φορά να επιστρέψει στην παλιά του ομάδα, με τη φανέλα της οποίας είχε πραγματοποιήσει κατά το παρελθόν σε ουκ ολίγες εμφανίσεις, φορώντας μάλιστα σε αρκετά παιχνίδια το περιβραχυόνιο του αρχηγού. Η απόφασή του αυτή, για επιστροφή στον Π.Α.Ο.Κ. οφείλεται κυρίως στο νέο ξεκίνημα και την προσπάθεια που επιχειρείται στην ομάδα με στόχο την αναγέννησή της.

Ο 36χρονος πλέον έμπειρος αμυντικός θεωρείται δεδομένο πως θα προσθέσει εμπειρία στο παιχνίδι της ομάδας της Κοκκινόραχης και θα συμβάλει τα μέγιστα για μία αξιοπρεπή εμφάνιση στα γήπεδα της Β' Κατηγορίας Λακωνίας κατά τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Είναι βέβαιο πάντως πως θα αποτελέσει ένα υγιές και προς μίμηση παράδειγμα αγωνιστικής συμπεριφοράς για τους νεαρούς παίκτες της ομάδος.

Σπύρο, η ομάδα του Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης σε καλωσορίζει ξανά στις τάξεις της...