Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Φιλική νίκη για τον Π.Α.Ο.Κ.

Με νίκη συνέχισε τα φιλικά της προετοιμασίας του εν όψη της έναρξης του νέου πρωταθλήματος ο Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης, ο οποίος επικράτησε με το αστρονομικό 7-1 της Δόξας Ανωγείων, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013.

Ο αγώνας διεξήχθη ξανά στο γήπεδο της Πλατάνας, ένα γήπεδο χειρότερο κι από ακαλλιέργιτο χωράφι, που όπως όλα δείχνουν είναι το μοναδικό διαθέσιμο από το Δήμο Σπάρτης για προπονήσεις και φιλικούς αγώνες. Δυστυχώς, οι ιθύνοντες στον "αθλητικό" τομέα του επιβραβεύουν" με τέτοιο τρόπο. Θυμίζουμε πως στα μέσα Αυγούστου η ομάδα μας απέστειλε αίτηση στον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου, με θέμα την παραχώρηση γηπέδου και για προπονήσεις και φιλικά, στην οποία δεν έχουμε ακόμα λάβει εγγράφως απάντηση.
Δήμου φαίνεται να μην αντιλαμβάνονται την προσπάθεια που επιχειρούν τα τοπικά σωματεία και τα "

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο "Όμιλος" έδειξε πως διαθέτει ποιότητα στο παιχνίδι του και καλές μονάδες που μπορούν να αποτελέσουν ένα δυνατό σύνολο. Το τελικό σκορ (7-1) δεν αφήνει περιθώρια για περαιτέρω αναλύσεις, καθώς όπως φαίνεται η ομάδα της Κοκκινόρραχης κυριάρχησε στον "αγωνιστικό" χώρο. Ο αγώνας πάντως ήταν ιδιαίτερα χρήσιμος για να σημειώσει ο προπονητής ελλείψεις κι αδυναμίες και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Στα αρνητικά του αγώνα καταλογίζονται οι μυικοί τραυματισμοί των Παναγιώτη Ψυχογιού και Σάββα Μιχαλίτσα. Στα θετικά σημειώνονται η καλή ανασταλτική λειτουργία της ομάδας και η δυνατή της και σοβαρή άμυνα. Έλαμψαν με την παρουσία τους στο δημιουργικό κομμάτι οι Γιώργος Καφαντάρης και Αντώνης Νικολακάκης. Ειδικά ο δεύτερος ήταν η όαση στο ξεροχώραφο της Πλατάνας!