Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Αγιασμός για τον Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης

Αγιασμός τελέστηκε την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013 για τον Ποδοσφαιρικό Αθλητικό Όμιλο Κοκκινόραχης στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο Αγίου Ιωάννη Δ. Σπάρτης λίγο πριν την έναρξη του πρώτου επίσημου αγώνα του «Ομίλου» για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2013-2014.

Τον αγιασμό τέλεσε ο αιδεσιμότατος εφημέριος της Ενορίας Κοκκινορράχεως π. Συμεών Παπαγεωργίου, ο οποίος μετέφερε τις πατρικές ευχές του στους παρευρισκομένους παίκτες και διοικητικούς παράγοντες, μίλησε για την χαρά και τη διασκέδαση του παιχνιδιού, έκανε ιδιαίτερη μνεία στο ευ αγωνίζεσθαι και το fair play, και τέλος προσφέροντας μία εικόνα στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, τόνισε πως θα είναι δίπλα στην Ομάδα όποτε εκείνη το χρειαστεί, πράγμα που πράττει από την αρχή των νέων βημάτων του «Ομίλου».

Παρόντες στον Αγιασμό του Π.Α.Ο.Κ. βρέθηκαν σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο και σχεδόν όλοι οι παίκτες που θα αποτελέσουν το ρόστερ της Ομάδας για τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά, φορώντας μάλιστα για πρώτη φορά τα νέα μπλουζάκια με τα οποία προμήθευσε τον «Όμιλο» το καφέ-μεζεδοπωλείο «ΕΝΑΛΛΑΞ».