Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Νεμπούτο με ήττα…

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά ο Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης αγωνιζόμενος στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Λακωνίας με αντίπαλο τον Α.Ο. Μυρτιάς στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο το απόγευμα της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου 2013.

Η ομάδα της νότιας Λακωνίας υποχρέωσε σε ήττα τον «Όμιλο» με σκορ 0-2 σε ένα ομολογουμένως καλό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες στάθηκαν ισάξια στον αγωνιστικό χώρο του «Ντελάλπι» και φάνηκαν να διεκδικούν με τις ίδιες αξιώσεις τη νίκη – πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου για ένα περίπου ημίχρονο.

Στην επανάληψη η ομάδα της Μυρτιάς πίεσε περισσότερο και εκμεταλλεύτηκε τους χώρους που βρήκε κάνοντας το 0-1 στο 76ο λεπτό με τον Χριστάκο. Ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα προσωπικά του και τέρματα και τα τέρματα της ομάδας του στο 88’.

Παρά την ήττα, η εικόνα και η εμφάνιση των παικτών του Π.Α.Ο.Κ. ήταν αρκετά καλή, δίνοντας ελπίδες και υποσχέσεις για τη συνέχεια. Στο ύψος των περιστάσεων στάθηκε και η νέα Διοίκηση, η οποία, παρά τη χρονική πίεση, ήταν άψογη στην οργάνωση του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την έναρξη του παιχνιδιού η διεξήχθη Αγιασμός για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά από τον Εφημέριο της Ενορίας Κοκκινορράχεως π. Συμεών Παπαγεωργίου υπέρ του «Ομίλου», παρουσία Διοίκησης, τεχνικού επιτελείου και αθλητών.

Τέλος οι παίκτες έκαναν την πρώτη εμφάνισή για τη νέα σεζόν στους αγωνιστικούς χώρους με τα νέα μπλουζάκια που προσέφερε στον Π.Α.Ο.Κ. το καφέ-μεζεδοπωλείο «ΕΝΑΛΛΑΞ».

Ο Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης αγωνίστηκε με τους εξής: Παπανικολάου, Moldovanu (88’ Σώτηρας), Σπυράκης, Κονιδάρης, Βεργόπουλος Χ., Γρηγόρης, Ηλιάδης Γ., Καραχάλιος (67’ Μιχαλόπουλος), Νικολακάκης (89’ Καρμοίρης), Καφαντάρης, Βεργόπουλος Ι.
Στον πάγκο: Σώτηρας, Περγαντής, Μιχαλόπουλος, Μιχαλίτσας, Καρμοίρης

                                                  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ ΕΔΩ