Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Ήταν κρίμα!!!!

Με δύναμη μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Χρυσάφων ο Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης στο παιχνίδι που έγινε στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου του Β' ΕΠΣΛ ενάντια στον τοπικό Α.Ο. Χρυσάφων.

Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο λόγο της δυνατής βροχής, χάνοντας αρκετές καλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα του αγώνα  η ομάδα της Κοκκινόραχης δεν μπόρεσε να προηγηθεί. Εντούτοις βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 στο 29', με ένα γκολ που δικαιολογημένως ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων καθώς σημειώθηκε από θέση οφσάιντ που κακώς δεν υποδείχτηκε από την επόπτρια. Στο αμέσως επόμενο λεπτό η ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. δέχτηκε και δεύτερο τέρμα από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Παρά ταύτα, οι παίκτες του "Ομίλου" έδειξαν να μην το βάζουν κάτω και συνέχισαν να πιέζουν χάνοντας κάποιες ευκαιρίες με σπουδαιότερη το δοκάρι του Σπυράκη στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Λίγα λεπτά πριν την λήξη δεν καταλογίσθηκε λανθασμένα πέναλτι σε ανατροπή του Καφαντάρη από τον τερματοφύλακα του Α.Ο.Χ.

Στην επανάληψη ο Π.Α.Ο.Κ. μπήκε το ίδιο δυνατά πιστεύοντας στην ανατροπή. Ευκαιρίες δημιουργήθηκαν εκατέρωθεν με σπουδαιότερη ξανά ένα δοκάρι του Σπυράκη για τον "Όμιλο", που αν μετουσιωνόταν σε γκολ θα έβαζε την ομάδα μας ξανά στο παιχνίδι.

Το γκολ δεν ήρθε για την ομάδα της Κοκκινόραχης και το παιχνίδι κύλισε με το 2-0 υπέρ των Χρυσάφων ως το τέλος.

Διακριθέντες για τον Π.Α.Ο.Κ. οι Σπυράκης, Καφαντάρης και Νικολακάκης. Στα αρνητικά του αγώνα ένας τραυματισμός παίκτη των Χρυσάφων και άλλη μια κακή εμφάνιση της επόπτριας Δράκου ξανά σε παιχνίδι του "Ομίλου", η οποία έχασε δύο πεντακάθαρες φάσεις οφσάιντ (από την πρώτη εκ των δύο προήλθε το γκολ των γηπεδούχων). Στα θετικά του αγώνα κάποιες καλές επεμβάσεις του Σώτηρα που επανεμφανίστηκε κάτω από τα γκολποστ της Κοκκινόραχης.