Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Μεγάλη νίκη με Νικολα-γκολ!!

Ένα πρόσωπο πολύ πιο βελτιωμένο έδειξε η ομάδα του Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' ΕΠΣΛ με αντίπαλο τον Τρινασιακό, καταφέρνοντας μάλιστα να πάρει τη νίκη στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο Αγ. Ιωάννη, την Κυριακή 17-11-2013 στις 12:15 μ.μ. 

Οι παίκτες του "Ομίλου" μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο δείχνοντας από την αρχή τί ήθελαν. Παρά ταύτα στο πρώτο ημίχρονο, αν και ο Π.Α.Ο.Κ. είχε την κατοχή, οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες, με το Νικολακάκη να χάνει μία καλή ευκαιρία στα μισά του ημιχρόνου και στη συνέχεια ο Τρινασιακός να απαντάει με δοκάρι.  Η ομάδα του Τρινασιακού ολοκλήρωσε το ημίχρονο με 10 παίκτες λόγω αποβολής ποδοσφαιριστή της με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στην επανάληψη η ομάδα της Κοκκινόραχης μπήκε ξανά δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες. Στα μισά του ημιχρόνου η ομάδα του Τρινασιακού κυριάρχησε στο χώρο του κέντρου ανέβασε απόδοση και έκανε αισθητή την παρουσία της στα καρέ του Περγαντή. Στο 75ο λεπτό το παιχνίδι βρήκε ξανά τις ισορροπίες του, με τους παίκτες του "Ομίλου" να επιζητούν περισσότερο ένα γκολ. 

Στο 80ο λεπτό ο Νικολακάκης κλέβει τη μπάλα έξω από την περιοχή των αντιπάλων και με ψύχραιμο πλασέ ανοίγει το σκορ, κάνοντας το 1-0, σκορ με το οποίο έληξε και ο αγώνας. Ο Τρινασιακός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα ποδοσφαιριστή του.

Το γκολ του Νικολακάκη πανηγυρίστηκε έξαλα από τους παίκτες. Στο ίδιο κλίμα ήταν και οι πανηγυρισμοί για την νίκη από παίκτες, διοίκηση και προπονητικό τιμ, καθώς ήταν η πρώτη νίκη για τον Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης από τις 10-12-11, δηλαδή η πρώτη νίκη ύστερα από σχεδόν δύο χρόνια, ασχέτως από το εάν ο "Όμιλος" δεν συμμετείχε στο πρωτάθλημα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Διακριθέντες για τον Π.Α.Ο.Κ. ήταν οι Νικολακάκης, Πολυμενάκος, Περγαντής και Αρβανίτης.

Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης (Σ. Κατσιάνος): Π. Περγαντής, Ι. Βεργόπουλος (87' Ν. Ηλιάδης), Α. Moldovanu, Σ. Κονιδάρης, Π. Αρβανίτης (84' Α. Μπάλτσας), Δ. Γρηγόρης (90' Ν. Καρμοίρης), Γ. Καφαντάρης, Π. Βελισσάρης, Α. Νικολακάκης, Γ. Σπυράκης, Γ. Πολυμενάκος.

Στον πάγκο: Μ. Σώτηρας, Ι. Βαχαβιώλος, Γ. Ηλιάδης, Κ. Καραχάλιος