Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

MVP of the match: Νίκος Δ. Ηλιάδης

Μία ασυνήθιστη ψηφοφορία για τον καλύτερο παίκτη του αγώνα στο παιχνίδι για το πρωτάθλημα Β' ΕΠΣΛ μεταξύ Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης - Τρινασιακός, διενέργησε γνωστή εταιρία στατιστικής έρευνας. Δίνοντας έναν αριθμό τηλεφώνου στους παρευρισκόμενους φιλάθλους στις εξέδρες, τους προέτρεψε να καλέσουν στον συγκεκριμένο τηλεφωνικό αριθμό και να απαντήσουν σε δύο απλές ερωτήσεις.

Στην ερώτηση "Ποιος ήταν ο MVP του αγώνα;" όλοι οι συμμετέχοντες απάντησαν: "Ο Νίκος Δ. Ηλιάδης".

Στην ερώτηση "Γιατί;", ξανά όλοι οι συμμετέχοντες απάντησαν: " Γιατί με το που σηκώθηκε για ζέσταμα μπήκε το γκολ της Κοκκινόραχης, ενώ με την αλλαγή του στο 87', και την καθυστέρηση που αυτή απέφερε, συνέβαλε στην διατήρηση του αποτελέσματος για την ομάδα του!"

Η έρευνα, η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό του pao-kokk.blogspot.gr (όπου και δημοσιεύεται αποκλειστικά!), ελέγχεται για την αξιοπιστία της, διότι, σύμφωνα με φήμες, και τις 328 συνολικά κλήσεις στις οποίες δόθηκε η ίδια απάντηση πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας του Λεωνίδα Σπάρτης Ηλίας Πλειώτας με αλλαγμένη κάθε φορά φωνή, o οποίος συνδέεται φιλικά με τον Νίκο Δ. Ηλιάδη!!!!

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ενώ ο Ηλιάδης βρισκόταν έως το 87' δεξιά στον πάγκο η εξέδρα φώναζε το όνομά του, γεγονός που δείχνει την αυθόρμητη λατρεία των φιλάθλων προς το πρόσωπό του, προσδίδοντας τελικά αξιοπιστία και στην έρευνα! Εκτός κι αν κάποιος οργάνωνε την κερκίδα...

Πλειώτα;;;; Που βρισκόσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα;;;;;