Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Φαγοπότι με… μεταγραφική «βόμβα»!!!

 Παραμονές του παιχνιδιού με τον Σελλασιακό, η Διοίκηση του Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης υλοποίησε την υπόσχεση της για το πριμ νίκης επί του Τρινισιακού. Δεν ήταν κάποιο χρηματικό ποσό προς τους παίχτες, ούτε κάποιο «χρυσό παπούτσι» προς τον σκόρερ της ομάδας!!  Ήταν… ένα μεγάλο φαγοπότι που θα πραγματοποιούταν στο Καφενείο του Ηλία Γρηγόρη στην Κοκκινόρραχη.

Έτσι, με συνοπτικές διαδικασίες - σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη του καφενείου - προσκλήθηκαν οι παίχτες για να δειπνήσουν και να πιουν στην υγεία όλων και στις μελλοντικές επιτυχίες της ομάδας. Οι περισσότεροι ανταποκρίθηκαν με αποτέλεσμα η τραπεζαρία να γεμίσει, εκτός από φαγητά, και με... ποδοσφαιρόφατσες!!!!!

Και ενώ άλλοι έτρωγαν ή έπιναν το κρασάκι τους, σε ανύποπτη στιγμή «σκάει» στο καφενείο μία γνώριμη φυσιογνωμία. Δεν ήταν άλλος από τον Βασίλη Ζορμπά, έναν παίχτη, ο οποίος έχει τιμήσει και με το παραπάνω τον «Όμιλο» στο παρελθόν. Μάλιστα ήταν και ένας από τους τυχερούς που είχε στεφτεί πρωταθλητής το 2002.

Όλοι σηκώθηκαν όρθιοι για να τον καλωσορίσουν, δείχνοντας έτσι την αγάπη τους προς το πρόσωπο του.  Αλλά εύλογα ερωτήματα δημιουργήθηκαν κατά την άφιξη του… Γιατί ήρθε;;; Ποιος τον κάλεσε;;; Που ήξερε ότι η Διοίκηση έχει "κάνει" τραπέζι στην ομάδα;;; Αυτά ακούγονταν σε πηγαδάκια που έκαναν οι παίχτες μεταξύ τους!!!

Όλα όμως ξεκαθάρισαν όταν η Διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε ότι ο Βασίλης Ζορμπάς θα είναι η πρώτη χειμερινή μεταγραφή. Κι όχι μόνο... Ταμίας (στην αρχή) και Πρόεδρος (στη συνέχεια), κάπου ανάμεσα σε μπύρες και κρασιά, έκαναν και... παρουσίαση του ποδοσφαιριστή!!! Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια με την επιστροφή του πολύπειρου αμυντικού να είναι γεγονός, έστω και άτυπα.

Ελπίζουμε η μεταγραφή να πραγματοποιηθεί με επιτυχία καθώς και η ομάδα των Αμυκλών στην οποία ανήκει ο παίκτης, είναι σύμφωνη για την παραχώρηση του. Το σίγουρο είναι ότι στις τάξεις των παιχτών επικρατεί ευχάριστο κλίμα καθώς ένας τέτοιος παίχτης θα δώσει μεγάλες βοήθειες κατά την συνέχεια του πρωταθλήματος.