Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Ωραία μπάλα - άδικο αποτέλεσμα

Δεν τα πάει καλά ο "Όμιλος" με τα αποτελέσματα!!! Η ομάδα της Κοκκινόρραχης ηττήθηκε το Σάββατο 4-1-2014 στο "εντός" έδρας παιχνίδι του Β' ΕΠΣΛ από τον Ταΰγετο Παλαιοπαναγιάς με σκορ 1-2.

Αν και το αποτέλεσμα δείχνει πως ο "Όμιλος" μπήκε με το αριστερό στο νέο έτος, εν τούτοις η εικόνα του αγώνα είναι τελείως διαφορετική.

Η ομάδα μας παρουσιάστηκε με ελλείψεις και διαφοροποιημένη σύνθεση σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό με πάθος δείχνοντας από την αρχή τις προθέσεις τους διεκδικώντας το τρίποντο.

Το πρώτο ημίχρονο είχε φρενήρη ρυθμό με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και να παίζεται σε ολόκληρο το γήπεδο. Kαι οι δύο ομάδες απέδωσαν ωραίο ποδόσφαιρο, μόνο όμως ο "Ταΰγετος" κατάφερε να φτάσει στο γκολ στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στην επανάληψη ο Π.Α.Ο.Κ. μπήκε πατώντας πιο γερά και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 63' με σκορερ τον Γιάννη Πετράκο, ο οποίος σκοραρε το πρώτο φετινό του τέρμα. Η πίεση που άσκησε η ομάδα μας στους αντιπάλους ήταν τέτοια που όλοι πίστεψαν σε μια πλήρη ανατροπή και ένα θετικό αποτέλεσμα. Όμως ένα λάθος της άμυνας ήταν εκείνο που επέτρεψε το 2ο γκολ της Παλαιοπαναγιάς στο 80ο λεπτό. Παρά την ψυχρολουσία οι παίκτες της ομάδας μας δεν τα παράτησαν και πίεσαν ξανά για την ισοφάριση ως το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Το τελικό 1-2 αδικεί την Κοκκινόραχη, που βάση της εικόνας του παιχνιδιού άξιζε, αν μη τι άλλο, τον βαθμό της ισοπαλίας.