Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Πρεμιέρα με ανάμεικτα συναισθήματα!

Πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο 22/10/2016 για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Λακωνίας. Για την πρώτη αγωνιστική του 1ου ομίλου, ο Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κοκκινόραχης αγωνίστηκε ως γηπεδούχος με αντίπαλο τον Αμυκλιακό Π.Σ. στο δημοτικό γήπεδο των Αμυκλών.

Η ομάδα του Αμυκλιακού ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς (9’) έπειτα από λάθος της ομάδας μας, ωστόσο ο «Όμιλος»  κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και να κυριαρχήσει για περίπου 30 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Ο Αμυκλιακός, ωστόσο, διπλασίασε τα τέρματά του στο 65’ λεπτό από μία φάση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για οφσάιντ. Το τελικό σκορ (0-3) διαμορφώθηκε στο 72ο λεπτό. 

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν καλό και χαρακτηρίσθηκε από πάθος και δυναμισμό στα πλαίσια του αθλητικού πολιτισμού. Υπήρξαν καλές φάσεις εκατέρωθεν με την Κοκκινόραχη να έχει δύο κλασικά τετ-α-τετ και τον Αμυκλιακό να ολοκληρώνει το ματς έχοντας δύο δοκάρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι για τον Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης ήταν ένα παιχνίδι γιορτή καθώς η ομάδα αγωνίστηκε με για πρώτη φορά με την νέα της εμφάνιση που φέρει το λογότυπο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Μπορεί να μην πήραμε θετικό αποτέλεσμα, αλλά είχαμε μία αξιοπρεπή και σοβαρή παρουσία απέναντι στην - κατά γενική ομολογία - καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Συνεχίζουμε δυναμικά και παίζουμε μπάλα για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»


Καλή ποδοσφαιρική χρονιά..

Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης (Πετρούλιας): Γιαννακόπουλος, Μέρμηγκας (C), Σπυράκης, Παυλέρος Αρφάνης, Μολντοβάνου, Μιχαλακάκος, Χίος, Ψυχογιός (85’ Παυλάκος), Κωνσταντάκης (90’ Μαρινάκος), Λευκόπουλος (60’ Κατσούλης) / τη 18αδα συμπλήρωναν: Ξιάρχος, Παπανικολάου, Τσίμπος, Μπάλτσας