Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Άτυχος κι άστοχος!

Για τη δεύτερη αγωνιστική του 1ου Ομίλου του πρωταθληματος Β’ Κατηγορίας Λακωνίας ο Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης επισκέφτηκε το όμορφο χωριό των Χρυσάφων και αγωνίστηκε με τον τοπικό Α.Ο.Χ. 

Ο αγώνας διεξήχθη το Σάββατο 29 Οκτωβρίου στο γήπεδο-βούρκο των Χρυσάφων και ολοκληρώθηκε με σκορ 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Η ομάδα της Κοκκινόραχης αν στάθηκε καλύτερα στο γήπεδο μέχρι το 60ο’ λεπτό, έχοντας μάλιστα τρία δοκάρια, δεν μετουσίωσε τις προσπάθειές της σε γκολ. Έτσι, τα Χρύσαφα πήραν τη νίκη με γκολ που σημειώθηκε στο 63’ λεπτό. 

Πολλά τα στραβά κι ανάποδα από «παλαιοπαράγοντες» και διαιτησία, όλα ανάξια λόγου, σημασίας κι  αναφοράς από μία ομάδα που πασχίζει να αλλάξει τη φιλοσοφία και να εξυψώσει το επίπεδο σκέψης στο λακωνικό ποδόσφαιρο όπως ο Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης.

Στα θετικά η γυναικοκρατούμενη, νέα και ελπιδοφόρα διοίκηση του Α.Ο. Χρυσάφων, στην οποία ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο της και πολλές επιτυχίες…

Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης (Πετρούλιας): Γιαννακόπουλος, Μέρμηγκας (C), Σπυράκης, Παυλέρος Αρφάνης, Μολντοβάνου, Ξιάρχος, Χίος, Ψυχογιός, Κωνσταντάκης, Παυλάκος (60’ Κατσούλης) / τη 18αδα συμπλήρωναν: Παπανικολάου, Τσίμπος, Μπάλτσας, Πετροπαυλής, Μαγκούραβδος, Καρμοίρης