Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Προμηθευτείτε τη φανέλα του Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης με το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ»

Ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό το ενδιαφέρον απλών και αγνών φιλάθλων να αγοράσουν την νέα φανέλα του Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης με «Το Χαμόγελο του Παιδιού». 

Το ενδιαφέρον αυτό εκδηλώθηκε αμέσως μετά την παρουσίαση της νέας φανέλας. Έτσι η Διοίκηση, αφού μελέτησε τα δεδομένα, ήρθε σε συμφωνία με τον προμηθευτή αθλητικού υλικού της ομάδας και ανακοινώνει πως από σήμερα μπορούν να γίνονται παραγγελίες της νέας φανέλας. 

Σημειώνεται πως ΟΛΑ τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν συμβολικά υπέρ του εθελοντικού οργανισμού για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» 

Η φανέλα του Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης είναι διαθέσιμη στα εξής μεγέθη: Μ, L, και XL και το κόστος της ανέρχεται σε 35 € χωρίς αριθμό ή 40€ με αριθμό της επιλογής σας.

Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς και φανέλας τύπου polo του προπονητικού τιμ, η οποία είναι διαθέσιμη στα μεγέθη: S, M, L, XL και XXL και το κόστος της ανέρχεται στα 20€.

Όποιος θέλει να προμηθευτεί κάποια από τις δύο φανέλες μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω e-mail στο:  pao.kokk@gmail.com ή μέσω inbox στο  facebook: facebook.com/p.a.o.kokkinoraxis

Στο μήνυμά σας γράψτε μας:
Ονοματεπώνυμο: …………..
Φανέλα: αγώνα ή polo
Μέγεθος φανέλας: π.χ. «Μ»
Αριθμός (για φανέλα αγώνα μονο): π.χ. «8» ή «χωρίς αριθμό»
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 69………………
Διεύθυνση: …………………

Παραγγείλτε τη φανέλα μας έως τις 7 Νοεμβρίου 2016. Η παράδοση θα γίνει σε 15-20 ημέρες από το πέρας της πιο πάνω καταληκτικής ημερομηνίας. Σημειώνεται πως για παραγγελίες εκτός της πόλης της Σπάρτης το κόστος των μεταφορικών θα βαραίνει τον αγοραστή.

Η μεγάλη κι αυθόρμητη ζήτηση της νέας μας φανέλας αποτελεί τιμή για την ομάδα μας. 

Εγκάρδια σας ευχαριστούμε…