Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Όαση Ψυχογιού στην ήττα με 6-2

Άλλη μια ήττα γνώρισε ο Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης κατά τη διάρκεια των φιλικών προετοιμασίας στο τελευταίο του φιλικό μια εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του στο πρωτάθλημα Β' ΕΠΣΛ.

Με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο. Χρυσάφων στο γήπεδο των Χρυσάφων η ομάδα της Κοκκινόρραχης γνώρισε την ήττα με το βαρύ 6-2 την Κυριακή 27-10-2013.

Οι παίκτες του "Ομίλου" ήταν σαν να μην πάτησαν ποτέ στον αγωνιστικό χώρο αφού οι περισσότεροι ήταν εκτός αγώνα για όλο σχεδόν τον 90λεπτο.

Η ομάδα μας είχε ένα καλό 15 λεπτό στο δεύτερο ημίχρονο όπου πέτυχε 2 γκολ με τον Παναγιώτη Ψυχογιό, ένα με απευθείας εκτέλεση φάουλ και ένα με σουτ, και είχε ακόμα αρκετές χαμένες ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα τέρματα με τους Ψυχογιό, Σπυράκη και Μπάλτσα.

Παρά τη βαριά ήττα διασώθηκαν οι Ψυχογιός και Σπυράκης, οι οποίοι έδειξαν μαχητικότητα, πάθος και όρεξη ακόμα κι όταν η ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. βρισκόταν πίσω στο σκορ με 4-5 τέρματα και κατάφεραν να ξυπνήσουν τους συμπαίκτες τους. Στα θετικά καταλογίζονται η βελτιωμένη εμφάνιση του Μπάλτσα, ο οποίος έβγαλε χωρίς προβλήματα ολόκληρο το 90λεπτο, η ανεβασμένη απόδοση στην επανάληψη του Γιάννη Βεργόπουλου που βρήκε τα πατήματά του και η συμμετοχή του Νίκου Ευ. Ηλιάδη μετά από αρκετό καιρό σε παιχνίδι του "Ομίλου". Ε