Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Επιτέλους γκολ!

Αισθητά βελτιωμένη ήταν η εικόνα του Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013 στο γήπεδο της Ποταμιάς με αντίπαλο την ομάδα του Ταϋγέτου Παλαιοπαναγιάς.

Η ομάδα μας μπήκε νωθρά στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να δεχτεί νωρίς το πρώτο γκολ. Αν και σταδιακά άρχισε να βρίσκει τα πατήματά της δεν κατάφερε να διεκδικήσει πολλά πράγματα και παρά τις 2-3 καλές ευκαιρίες τελείωσε το ημίχρονο ευρισκόμενη πίσω στο σκορ με 3 τέρματα διαφορά.

Στην επανάληψη οι παίκτες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με περισσότερο πάθος και διεκδίκησαν όχι μόνο την επίτευξη ενός τέρματος, αλλά πίστεψαν και στην ισοφάριση. Μετά από αρκετές χαμένες  ευκαιρίες με εκφραστές κυρίως τους Νικολακάκη και Καφαντάρη και μία χαμένη ευκαιρία, από αυτές που λέμε πως δεν χάνονται, του Καρμοίρη, ήρθε το γκολ -μετά από αρκετούς αγώνες- από τον Καφαντάρη μειώνοντας σε 3-1. Μάλιστα ο ίδιος παίκτης είχε ακόμα μερικές καλές ευκαιρίες στη συνέχεια για να πετύχει κι άλλο τέρμα.

Πέρα από τη βελτιωμένη εμφάνιση στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν η πολύ καλή εμφάνιση του βενιαμίν Γιώργου Καφαντάρη και η μαχητικότητά του και η επάνοδος του τερματοφύλακα Παναγιώτη Περγαντή, ο οποίος κάθισε κάτω από τα γκολπόστ ύστερα από δύο περίπου χρόνια.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα μας την Κυριακή 20 Οκτωβρίου με αντίπαλο ξανά τον Ταΰγετο Παλαιοπαναγιάς, ξανά στο γήπεδο της Ποταμιάς, ξανά στις 16:00 το απόγευμα!!!