Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Μεθυσμένος ο bloger ?

Με τη φράση "τι γράφεις ρεεε; Άλλον αγώνα έβλεπες;;;" κοιμάται και ξυπνάει τις τελευταίες μέρες ο bloger του ιστολογίου του Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης (pao-kokk.blogspot.gr)

Ο λόγος η ανάλυση του προπερασμένου φιλικού αγώνα της Κυριακής 13-10-2013 ενάντια στην ομάδα του Ταΰγετου Παλαιοπαναγιάς, όπου το ημίχρονο έληξε 1-0 υπέρ της Παλαιοπαναγιάς και όχι 3-0 όπως αναφέρεται στο ακριβώς αποκάτω άρθρο! Το 3-0 έγινε στις αρχές του 2ου ημιχρόνου και στη συνέχεια η ομάδα της Κοκκινόρραχης μείωσε σε 3-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μεθυσμένος (από ευτυχία!!!) πρέπει να θεωρείται όμως και ο ποδοσφαιριστής του Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης Μάριος Σώτηρας, ο οποίος μετά τη φιλική νίκη με σκορ 1-0 επί του Ταΰγετου Παλαιοπαναγιάς την περασμένη Κυριακή 20-10-2013 "ξαναχτύπησε" σε γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας επί λέξη: "Συγχαρητήρια!! Νίκη ξανά, τα χαμόγελα είναι ζωγραφισμένα στα πρόσωπα των παικτών και της διοίκησης...οι κοποι ανταμοιβονται.. Με το βλέμμα μπροστά ο Π.Α.Ο.Κοκκινορραχης για την επίτευξη των υπολοίπων στόχων.."

Μάριε είσαι ποιητής!!