Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Δι...πρόσωπος

Το κακό του πρόσωπο έδειξε για άλλη μία φορά στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος Β' ΕΠΣΛ ο Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης ο οποίος ηττήθηκε με σκορ 4-1 από τον Υάκινθο Βαφειού, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής.

Στο παιχνίδι που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής 9-3-2014, ο "Όμιλος" δεν φάνηκε να έχει μπει στον αγωνιστικό χώρο. Με μια κακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο προβλημάτισε αρκετά και δυσαρέστησε όσους βρίσκονται γύρω από την ομάδα. Το ημίχρονο έληξε με τον Υάκυνθο να προηγείται με 3-0.

Αντί για δικέφαλος, ο "ΠΑΟΚ του νότου" μπορεί να χαρακτηριστεί ως διπρόσωπος. Στην επανάληψη οι παίκτες του "Ομίλου" φάνηκαν πιο ψυχωμένοι. Και μπορεί να μην κατάφεραν να αναστρέψουν το εις βάρος τους σκορ, ωστόσο πραγματοποίησαν μία αξιοπρεπή εμφάνιση και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αναζητώντας ένα όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι έληξε με το εις βάρος μας 4-1 με το γκολ της τιμής να σημειώνει με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ ο Γιώργος Σπυράκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι διεξήχθη στις 11.00 το πρωί της Κυριακής. Είναι η 6η φορά που ο Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης αγωνίστηκε πρωινή ώρα [κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τον Υάκινθο (7η φορά πρωινή ώρα!!)] για το φετινό πρωτάθλημα. Σίγουρα ο συναγωνισμός δεν ήταν επί ίσοις όροις για τις ομάδες του 1ου Ομίλου της Β' ΕΠΣΛ.