Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Με το κεφάλι ψηλά...

Την ήττα με σκορ 5-2 γνώρισε ο Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β' ΕΠΣΛ από τον Ταΰγετο Παλαιοπαναγιάς το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014.

Για άλλο ένα παιχνίδι η ομάδα μας παρατάχτηκε στο γήπεδο με αρκετές ελλείψεις. Παρ' όλ' αυτά είχε στη... σύνθεσή της το πάθος που απουσίαζε από μερικά προηγούμενα παιχνίδια.

Αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με 1-0, κατάφερε να ισοφαρίσει τα τέρματα στο ημίωρο με σκόρερ το Γιώργο Καφαντάρη. Το ημίχρονο τελείωσε με την Παλαιοπαναγιά να παίρνει ξανά το προβάδισμα με 2-1 μετά από αδράνεια της άμυνάς μας.

Στην επανάληψη, αν και ο Ταΰγετος βρέθηκε με να προηγείται με 4-1, οι παίκτες μας δεν τα παράτησαν και μείωσαν σε 4-2 στο 75' με τον Αντριάν Μολντοβάνου, ενώ έχουν δικαιολογημένα παράπονα για λανθασμένο μη καταλογισμό πέναλντι στο ακριβώς προηγούμενο λεπτό. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 76ο λεπτό. Το παιχνίδι έληξε με τους φιλοξενούμενους να μένουν με 9 παίκτες και τους γηπεδούχους με 10 λόγω αποβολών που ομολογουμένως χάλασαν τον καλό ρυθμό που είχε αποκτήσει.

Το τελικό 5-2, όχι μόνο δεν έχει σχέση με την εικόνα του παιχνιδιού, καθώς ο "Όμιλος" έδειξε αρκετά καλό πρόσωπο -κυρίως στο πρώτο ημίχρονο- και το τελικό σκορ θα μπορούσε να είναι 4-3 ή 4-4, αλλά δίνει και τη δυνατότητα σε sites που δεν ήταν παρόντα στο παιχνίδι να γράφουν για διασυρμό της ομάδας μας. Επειδή, όμως ορισμένοι μη παρόντες, κρίνουν βάσει του σκορ κι όχι βάσει της εικόνας, καλό είναι να προσέχουν το λεξιλόγιο που χρησιμοποιούν στις δημοσιεύσεις τους.

Τέλος, αξίζουν συγχαρητήρια στους λίγους αυτούς παίκτες που ακολουθούν την ομάδα στις τελευταίες αγωνιστικές και δίνει ο καθένας ό,τι περισσότερο μπορεί για μία αξιοπρεπή εμφάνιση. Παρά την ήττα ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι, το διεκδικήσαμε και δεν τα παρατήσαμε...