Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Τώρα ξεκινάμε...

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 η 18η αγωνιστική και μαζί της το πρωτάθλημα Β' ΕΠΣΛ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2013-2014.

Στην τελευταία αγωνιστική ο Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης αντιμετώπιζε την τρίτη ομάδα της κατηγορίας Α.Ε. Λογγανίκου. O "Όμιλος" παρατάχθηκε σε ένα ακόμα παιχνίδι με σημαντικές απουσίες, αλλά αυτή τη φορά και με δύο σημαντικές επιστροφές, αυτές των Π. Περγαντή και Π. Ψυχογιού.

Αν και το παιχνίδι ήταν αδιάφορο βαθμολογικά και οι δύο ομάδες επιδίωκαν να πάρουν τη νίκη τόσο για λόγους εγωισμού και πρεστίζ, αλλά και για να αποχαιρετίσουν την αγωνιστική περίοδο με ένα θετικό αποτέλεσμα. Άλλωστε αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός πως ο Λογγανίκος "κατηφόρισε" και παρατάχτηκε με τη βασική του ομάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Κοκκινόραχη πήρε από νωρίς τα σκήπτρα του αγώνα χάνοντας τρεις καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Κατάφερε όμως να προηγηθεί με αρκετά νωρίς με τον Μολντοβάνου στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης. Στο 30ο λεπτό ο Ψυχογιός διπλασίασε τα τέρματα της ομάδα μας. Με ένα καταπληκτικό σλάλομ από το κέντρο πέρασε όποιν βρήκε μπροστά του και σκόραρε. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Καφαντάρης που έκανε το 3-0 στο 36ο λεπτό, το οποίο ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη o Π.Α.Ο.Κ. δεν μπήκε με το ίδιο πάθος στον αγωνιστικό χώρο και η Α.Ε.Λ. λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά, καθώς μείωσε αρχικά σε 3-1 στο 66ο λεπτό, και στη συνέχεια σε 3-2 στο 73'.  Ο "Όμιλος" κλείδωσε τη νίκη με το δεύτερο γκολ του Μολντοβάνου στο 80', όπου ύστερα από όμορφη ενέργεια, διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Οι παίχτες του Γιάννη Βραζάνη μπήκαν αποφασισμένοι για να κλείσουν την χρονιά με νίκη και…. τα κατάφεραν. Καλύτερος παίκτης του αγώνα ήταν ο Ψυχογιός που κρατώντας μπαγκέτες, διηύθηνε την επίθεση παρασύροντας στη διάκριση τους Καφαντάρη και Μολντοβάνου...

Μια ομολογουμένως δύσκολη αγωνιστική χρονιά τελείωσε. Η χρονιά έκλεισε με ένα θετικό αποτέλεσμα, κι ένα προμήνυμα πως τα καλύτερα έρχονται! Μόλις ξεκινήσαμε...